Talentspot: Bernards Gregors

Nyheder

Talentspot: Bernards Gregors

 

Jeg hedder Bernards jeg er 13 år gammel og kommer fra Rīga. Jeg bor i Københan. Jeg har snart skatede i 3 år, og skater sammen med Felix Benjamin Fälling, Felix Lerche, Cornelius Nolsøe Gersby, Luka Wiingaard Madsen, Theis Rolf Overgaard og Bastian Hjelm Kaplan.

Bernards er en af Københavns mange aggressive rulleskøjte talenter. Bernards blev nr. 3 til årets Junior danmarksmesterskab. Han har de fedeste DIY malede rulleskøjter, laver flips, har fart på! – og er en rigtig stuntmand. Bernards er – selvfølgelig – en Rad makker som ikke er bange for at prøve noget nyt! Tjek hans videoer ud på instagram – og mød ham ‘live’ til Blade Days den 17. juni fra på fælledparkens skate areal. Tjek www.bladedays.dk for detaljer ?

Hvordan startede du med at blade? 

Jeg begyndte med at skate, fordi at mig og en af mine venner kedet os. Vi tog ud at stå pa rulleskøjter jeg begyndte at kunne lide at køre på rulleskøjter. Så købte min far et par rulleskøjter til mig. Efter lidt tid fandt min far ud af at der fandtes agressive-inline. Jeg ville prøve det. Sådan begyndte jeg at blade.

Hvad er det fedeste trick?

Mit yndlings trick er top-pornstar men der er også mange andre rigtige fede tricks.

Hvad er det bedste ved at stå på rulleskøjter? 

Det bedste ved at stå på rulleskøjter er fælleskabet og at man ikke skal gå til det.

Hvem er din favorit blader?

Nogle af mine yndlings skatere er Nils Jansons, Montre Livingston og Chris Haffey men jeg ved ikke helt hvem er min yndlings fordi de skater alle meget fedt.

Hvis du skulle give en nybegynder et råd…?

Hvis jeg skulle give et råd til nybegynderne så ville jeg sige at de skal ikke give op selv om at det kan være meget svært.