Talentspot: Bastian Hjelm Kaplan

Nyheder

Talentspot: Bastian Hjelm Kaplan

 

Bastian er 14 år. Har skatet 8-9 måneder. Er fra københavn. Og skater med sine rigtig gode venner: Bernards Gregors, Luka Wiingaard, Cornelius Gersby, Christoffer Normann, Felix Fälling og Felix Lerche. Han er en rad makker, der på meget kort tid er blevet meget god. Har fundet nogle rigtig dygtige venner og har det sjovt! Du kan læs om Bastians vej til at stå på rulleskøjter her og følge hans blading på instagram.
Hvordan startede du med at blade?
Jeg startede til rulleskøjter fordi at Cornelius overtalte mig til at få en prøveundervisning hos Inline Skateundervisning.  Efter det har jeg virkelig godt kunne lide at skate.
Hvad er det fedeste trick?
Jeg synes det fedeste trick er Royal, fordi at det ser meget stilet ud – og fordi at jeg laver det?.
Hvad er det bedste ved at stå på rulleskøjter?

Det fedeste ved rulleskøjter er at næsten alle kender hinanden og man kan skate sammen og få nye venner men det er også en fed følelse at køre på ramper og grinde og sætte nye tricks.

Hvem er din favorti blader, og, hvorfor er han den fedeste?

 Jeg kan godt lide Richie Eisler fordi at han laver nogle fede og lange grinds og han laver tit frontside/backside som også er et af mine yndlings trick og jeg kan godt lide hans stil og det er fedt at han er så kreativ og finder på sjove tricks.

Hvis du skulle give en nybegynder et råd; hvad ville det så være?

Sæt nogle mål for hvad du vil lære og prøv på nye ting og ja, du kommer til at falde og slå dig men hver gang bliver du bedre og bedre så bliv ved?